Categorie: Actual

Alexandra-RizeaO tânără de 19 ani, elevă în clasa a XII-a la Liceul „Victor Slăvescu" din Ploieşti, dată dispărută în urmă cu trei zile, a fost găsită spânzurată, miercuri dimineaţă, într-o pădure din apropierea staţiunii Sinaia, de către o patrulă de jandarmi montani.

Alexandra Rizea a plecat de acasă duminică, spunând familiei că merge la o prietenă. Părinţii au anunţat Poliţia luni, despre dispariţia fetei. De atunci, echipe de poliţişti şi jandarmi au căutat-o pe elevă în zona împădurită din apropierea telegondolei spre pârtia de bob din Sinaia. Ultima informaţie despre ea a fost o fotografie, postată duminică seara, pe Facebook, în faţa hotelului „Rina" din staţiune.

Abia astăzi, o patrulă de jandarmi montani a găsit-o pe tânără spânzurată de un copac, într-o zonă greu accesibilă, în pădurea din apropierea oraşului Sinaia. Fata nu avea asupra ei niciun bilet de adio vizibil, lângă ea aflându-se un telefon mobil şi o borsetă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Daniel Radu, a declarat că oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, moartea fetei fiind considerată suspectă. Există, de asemenea, posibilitatea ca tânăra să fi ales sinuciderea, însă motivul real nu este, deocamdată, cunoscut.
Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

Back To Top