Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Alexandra-RizeaEleva de 19 ani din Ploieşti, care a fost găsită miercuri, de către jandarmii montani, spânzurată într-o pădure din apropierea staţiunii Sinaia, a murit de hipotermie. Cauza decesului a fost stabilită de către medicii legişti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, a declarat că, potrivit raportului medicilor legişti, principala cauză a decesului a fost hipotermia, deşi au existat şi alte elemente care i-au pus tinerei viaţa în pericol.

Poliţia continuă ancheta în acest caz, varianta sinuciderii fiind doar una dintre ipotezele luate în calcul. Deocamdată, decesul tinerei este considerat moarte suspectă.

Dispariţia Alexandrei Rizea, în vârstă de 19 ani, elevă în clasa a XII-a la Liceul „Victor Slăvescu" din Ploieşti, a fost anunţată în data de 15 aprilie, iar două zile mai târziu, tânăra a fost găsită spânzurată, într-o zonă greu accesibilă dintr-o pădure în apropierea staţiunii Sinaia.

Back To Top