Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catalina ponor si tommy ramosCătălina Ponor şi iubitul ei, Tommy Ramos, au impresionat America prin spectacolele de gimnastică susţinute, recent, pe continent. În acelaşi timp, Sandra Izbaşa a fost înaintată la gradul de locotenent, prin ordin al ministrului Apărării, Mircea Duşa.

Cătălina Ponor se află, de aproape o lună, pe continentul nord-american, alături de iubitul ei, gimnastul portorican Tommy Ramos. Cei doi au fost prezenţi la câteva show-uri de gimnastică foarte atractive, în care au ridicat publicul în picioare şi i-au făcut pe americani să-i aplaude minute în şir. Unul dintre aceste show-uri a fost organizat de Dominique Moceanu, fosta gimnastă americana de origine română, titrează realitatea.net.

Cătălina Ponor va reveni în ţară pe 17 mai şi, potrivit mamei sale, campioana intenţionează să rămână, în continuare, în lumea gimnasticii, cel mai probabil ca antrenoare.

Sandra IzbasaÎntre timp, gimnasta Sandra Izbaşa a devenit, la 23 de ani, cel mai tânăr ofiţer al Armatei României. Legitimată la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua" Bucureşti, ea a fost înaintată la gradul de locotenent, prin ordin al ministrului Apărării, Mircea Duşa, mai relatează sursa citată.

În informarea postată pe pagina de facebook a MapN, se arată că înaintarea în grad a Sandrei Izbaşa a avut loc într-o festivitate la care au participat antrenori, sportivi, tehnicieni şi conducerea clubului militar, iar sportiva a apărut în uniformă militară, pe fundal fiind emblema CSA Steaua.

Back To Top