Categorie: Actual

zilele ploiestiului scena mareZilele Ploieştiului au demonstrat încă o dată că municipiul avea nevoie de evenimente artistice care să anime atmosfera din oraş. Spectacolele din acest weekend au atras mii de ploieşteni dornici să-şi vadă artiştii preferaţi. Şi copiii s-au bucurat de scena de scena din faţa Palatului Culturii, iar bustul lui Nichita Stănescu i-a vegheat pe cei pasionaţi de carte bună şi muzică folk.

Vineri seara, Cercul Militar din Ploieşti a aparţinut studenţilor pasionaţi de teatru care au participat în număr mare la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Liceal şi Studenţesc. În ciuda vremii reci, orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu" şi artiştii care au urmat pe scena centrală din municipiu au animat atmosfera, răsplătiţi fiind cu ropote de aplauze.

Ziua de sâmbătă, vremea a ţinut cu organizatorii Zilelor Ploieştiului, iar locuitorii oraşului s-au putut bucura în voie de serbarea copiilor, târgul de carte, serata Atitudini a Casei de Cultură „I.L. Caragiale", spectacolele de pe scena principală, dar şi terasele din Centru.

Duminică, Bulevardul a fost „inundat" de sute de copii care au desenat pe asfalt sub privirile atente ale părinţilor şi ale cadrelor didactice. În aceeaşi zi, pe scena din centrul oraşului au urcat Ansamblul Academic Star al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti şi Ansamblul Folcloric „Flacăra Prahovei".

Alături de organizatori au fost şi instituţiile culturale judeţene, muzeele deschizându-şi porţile pe toată durata Zilelor Ploieştiului pentru admiratorii artei, ai naturii sau ai istoriei.

GALERIE FOTO

spectacol copii

targ de carte zilele ploiestiului

folk parc nichita stanescu

cenaclul atitudini

Back To Top