Categorie: Actual

accidentUn accident grav s-a petrecut duminică, în jurul orei 02:00, în zona fostei unităţi militare din Strejnic. Un băiat şi-a pierdut viaţa pe loc, iar prietena sa a zăcut în comă profundă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti până în cursul acestei dimineţi, când corpul ei a cedat în urma traumatismelor extrem de grave.

Cei doi se întorceau acasă de la o petrecere şi erau însoţiţi de alţi doi tineri. Un şofer băut, care făcea drift-uri cu maşina pe şosea, a vrut să îi sperie pe aceştia, însă a pierdut controlul volanului şi i-a lovit în plin. În urma impactului, tânărul a murit pe loc.

Numele băiatului este Carol Bogdan Alexandru, iar prietenii săi discută moartea tânărului pe facebook. Din această dimineaţă, şi prietena sa, Diana Evelina Cristiana, care a stat în comă profundă la Terapie Intensivă, l-a urmat în ceruri.

Se pare că şoferul a menţionat faptul că va cere aplicarea circumstanţelor atenuante întrucat tinerii se aflau sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe cu efecte psihoactive.

Reporterii incomod.ph au documentat acest caz menţionat în comunicatul de presă al Poliţiei doar „accident rutier mortal- Strejnic", mai arată sursa citată. Şoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie mult peste limita legală şi în acest moment este în arestul Poliţiei, în baza unui mandat de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă, titrează incomod.ph.

Mai departe, instanţa de judecată va decide dacă şoferul vinovat de accident va fi arestat sau cercetat în stare de libertate, mai precizează sursa citată.

Back To Top