Categorie: Actual

smurdÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Şerban Cantacuzino" al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

19.08.2013, ora 14:04 – incendiu vegetaţie uscată
În localitatea Urlaţi, str. Orzoaia de Sus, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată în proprietatea Consiliului Local Urlaţi.
A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 ha.
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

19.08.2013, ora 17:17 – incendiu vegetaţie uscată
În municipiul Ploieşti, strada Drumul Gării, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată în proprietatea Consiliului Local Ploieşti.
Au ars: vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 15.000 mp şi aproximativ 2 tone deşeuri din hârtie, carton şi cauciuc aflate pe un teren viran.
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

19.08.2013, ora 17:48 – incendiu casă particulară
În localitatea Măneciu, sat Măneciu Pământeni, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar F. Nicolae.
Au ars: tavanul de la parterul clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice, îmbrăcăminte şi tâmplăria din lemn de la parter.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 70.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.
Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductori electrici improvizaţi.

19.08.2013, ora 20:47 – incendiu vegetaţie uscată
În municipiul Ploieşti, strada Drumul Gării, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată în proprietatea Consiliului Local Ploieşti.
Au ars: izolaţia conductorilor electrici, mase plastice, cauciuc şi aproximativ 500 mp vegetaţie uscată.
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

19.08.2013, ora 18:15 – deblocare uşă
În municipiul Ploieşti, strada Zarandului, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar G. Maria în vârstă de 62 de ani. Din nefericire, proprietara a fost găsită decedată.

Echipajele SMURD au intervenit în 41 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top