Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

remus pricopieÎn condiţiile în care puţin peste 50% dintre candidaţii la BACALAUREAT au reuşit să obţină de prima dată note de promovare, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie vrea şi supraveghere audio la examen.

Anunţul unei astfel de intenţii a fost făcut duminică, de către ministrul Educaţiei, care a susţinut că ia în calcul posibilitatea ca elevii care susţin examenul de BACALAUREAT anul viitor să fie înregistraţi şi audio.

„În timp ce lucram la draftul pentru metodologia de anul viitor, s-a discutat despre posibilitatea de a avea şi înregistrare audio din sală. Încă nu am luat o decizie, o să vedem până la sfârşitul acestei săptămâni, pentru că prima problemă pe care trebuie să ţi-o pui în momentul în care introduci o măsură este să vezi în ce măsură de fapt poţi să o şi implementezi. Eu nu cred că este atât de complicat, vom decide dacă vom face sau nu. Dar am insistat foarte mult ca înregistrările video să existe, să fie bine încadrată sala, nu doar un unghi din sală, pe de o parte, pe de altă parte să existe monitorizare în timp real din partea fiecărui centru şi să existe conservarea acelei înregistrări pentru eventualitatea în care avem vreo sesizare în raport cu o anumită sală", a declarat ministrul Educaţiei, într-o conferinţă de presă.

El a reamintit inspectorilor şcolari generali să ia din timp toate măsurile necesare pentru a nu exista surprize din partea furnizorilor de curent electric în timpul examenelor şi, de asemenea, le-a spus că în cazul în care întâlnesc vreo încercare de fraudare să anunţe ministerul şi poliţia locală.

Vreo soluţie care să îi determine pe elevi să priveasă şcoala cu mai multă seriozitate, cine va asigura tehnologia pentru noua găselniţă şi cine va plăti pentru aceste dotări dacă ele vor fi aprobate sunt amănunte asupra cărora ministrul nu a oferit precizări.

Back To Top