Categorie: Actual

bacalaureat-proba scrisaUltima probă a celei de-A DOUA SESIUNI DE BACALAUREAT 2013 a avut loc, astăzi, şi în liceele prahovene. Nici de această dată elevii nu s-au putut abţine de la încercările de fraudare a examenului.

Potrivit datelor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, astăzi, la BACALAUREAT, au fost înscrişi 2158 de candidaţi, dintre care s-au prezentat 1794, 364 fiind declaraţi ABSENŢI.

„Nu au lipsit nici de această dată eliminările din examen. Au fost trei cazuri: un elev de la centrul de examen Spiru Haret, unul de la centrul de examen Toma Socolescu şi altul de la centrul Constantin Istrati. Motivele eliminări din examen au fost folosirea copiuţelor, a telefonului mobil, iar asupra unuia dintre ei a fost găsit un «ceas deştept»", ne-a declarat inspectorul şcolar Felicia Georgescu.

Disciplinele pentru care a fost susţinută, astăzi, în PRAHOVA, proba la alegere a profilului şi specializării au fost: biologie, fizică, chimie, informatică, georgrafie şi ştiinţe socio-umane.

Primele rezultate vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 12.00 şi 16.00.
În zilele de 3 şi 4 septembrie vor fi soluţionate contestaţiile, iar pe data de 5 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Back To Top