Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pensiune atra doftanaPensiunea ATRA din Valea Doftanei, una dintre cele mai luxoase unităţi turistice din ţară, deversează resturile menajere direct în lacul de acumulare Paltinu. Problemele au fost descoperite vineri, în urma unui control, de către poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al IJP Prahova, relatează max-media.ro.

Potrivit Biroului de Presa al IJP Prahova, din bazinul de vidanjare pornea o conductă lungă de aproximativ 15-20 de metri, care se oprea pe buza lacului Paltinu. „Administratorul unităţii de la Valea Doftanei a fost sancţionat. Amenda, în astfel de cazuri, porneşte de la 40.000 de lei şi poate ajunge la 60.000 de lei", a declarat, pentru sura citată, Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvant al IJP Prahova.

Lucrurile nu au rămas la acest nivel. Sorin Dumitraşcu, inspectorul şef al Gărzii de Mediu, sesizată de către poliţie, a confirmat problemele: „Am constatat că din bazinul de vidanjare, din peretele lateral, pornea o conductă prin care erau deversate ape fecaloid- menajere direct în lacul de acumulare Paltinu. Nu ştim, deocamdată, despre ce cantitate este vorba, ancheta este încă la început. Urmează să stabilim de câte ori a vidanjat şi cât a fost deversat în lac. Este un lucru foarte grav, probabil vom sesiza Agenţia de Mediu pentru a sista activitatea unităţii până la remedierea problemelor. Probabil că vom solicita Poliţiei deschiderea unui dosar penal".

Pensiunea Atra Valea Doftanei a fost declarata PENSIUNEA ANULUI 2013 la Gala Premiilor de Excelenţă în Turism, mai titrează max-media.ro.

Sursa foto: forbes.ro

Back To Top