Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

elicopter urgentaUn agent patogen nou face victime în România. Un copil de un an şi o lună din Beiuş a murit, iar fratele său geamăn a ajuns în stare gravă la un spital din Oradea, de unde a fost transferat la Bucureşti. Simptomele respiratorii ale micuţilor au început să se manifeste după ce familia a petrecut, cu cei mici, concediul în Bulgaria, apoi a vizitat nordul Moldovei.

Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, familia din Beiuş a petrecut o săptămână în staţiunea Nisipurile de Aur (Bulgaria), iar apoi a vizitat, timp de două zile, mănăstirile din nordul Moldovei, întorcându-se acasă marţea trecută, titrează realitatea.net. În aceeaşi seară, unul dintre copii a început să se simtă rău, având simptome de bronşită astmatiformă.

„Unul dintre micuţi a fost internat de urgenţă, miercuri, la Spitalul Municipal Episcop Nicolae Popovici din Beiuş, dar noaptea a făcut o criză de apnee şi un stop cardio-respirator. Resuscitat de colegii beiuşeni şi pregătit pentru a fi transferat la Spitalul Municipal din Oradea, copilul a mai făcut încă două stopuri cardiace şi a decedat joi noapte, în spitalul din Beiuş", a declarat, astăzi, medicul Ritli Ladislau de la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu" din Oradea.

Conform doctorului, celălalt copil a început să manifeste aceleaşi simptome după câteva ore de la decesul fratelui său, părinţii solicitând intervenţia unui echipaj de ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la Oradea, unde a fost preluat la Compartimentul de Primire a Urgenţelor. De acest caz s-a ocupat o echipă medicală condusă de fostul ministru al Sănătăţii Ritli Ladislau, până la decizia transferării copilului, cu un elicopter, la Spitalul „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, mai relatează sursa citată.

Medicii suspectează că pacientul a fost infestat cu un virus rar în timpul călătoriei.

În Bucureşti, au început investigaţii amănunţite pentru a afla cauza exactă a îmbolnăvirii celui de-al doilea copil şi a decesului fratelui acestuia, dar agentul patogen nu a fost încă identificat.

Potrivit medicilor de la Direcţia de Sănătate Publică Bihor, copilul transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti s-ar afla „în prezent, în afara unui pericol letal", mai titrează realitatea.net.

Back To Top