Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rosia montanaProtestele pentru Roşia Montană au continuat, chiar dacă premierul Victor Ponta şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat că nu susţin proiectul exploatărilor miniere.

Bâlbâiala politică şi renunţarea de către politicieni la proiectul exploatărilor miniere cu cianuri de la Roşia Montana nu au fost suficiente pentru a determina tinerii din Piaţa Universităţii să oprească protestele.

Luni, peste o mie de persoane s-au strâns, din nou, pentru a cere, de această dată, nu doar respingerea proiectului de lege în Parlament, ci interzicerea mineritului cu cianuri în România, potrivit Mediafax.

Având în vedere că nicio autoritate nu i-a băgat în seamă chiar dacă s-au împlinit, deja, zece zile de manifestaţii, iar televiziunile, cu puţine excepţii, au tratat subiectul protestelor superficial, reuşita protestatarilor pare la fel de utopică precum ecologizarea ţării.

În acest timp, compania Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) se pregăteşte să dea statul român în judecată pentru că nu a respectat regulile jocului în care a intrat nesilit de nimeni. Drept urmare, dacă România nu mai pierde mii de tone de aur, argint şi metale rare din zona Roşia Montana, va avea, oricum, de plătit daune canadienilor cu care a semnat contracte de exploatare, apoi, i-a amăgit indiferent din ce motive.

Back To Top