Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri ziua prim ajutorZiua de 16 septembrie, a fost desemnată, în anul 2000, de către forurile coordonatoare ale Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, „Ziua Europeană de Prim Ajutor". Decizia a fost luată pentru a atrage atenţia, prin manifestările organizate, asupra importanţei cunoaşterii regulilor de acordare a primului ajutor în acţiunile de salvare a persoanelor aflate în primejdie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino" al judeţului Prahova, în colaborare cu Baza 2 Logistică „Valahia" Ploieşti, va marca, luni, între orele 12.00 şi 14.00, o expoziţie cu prezentarea mijloacelor de intervenţie dotate cu echipamente de prim ajutor, puncte de informare preventivă, demonstraţii de prim ajutor medical precum şi cunoaşterea accesoriilor medicale. Evenimentul va avea loc în parcarea supermarketului BILLA din municipiul Ploieşti.

Back To Top