Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

detinuti scoalaAstăzi, clopoţelul a sunat şi pentru persoanele private de libertate, din cadrul penitenciarelor prahovene. Deţinuţii înscrişi în programul „A doua şansă" au început cursurile şcolii primare.

În cadrul programului „A doua şansă", la Penitenciarul Ploieşti, 20 de persoane private de libertate au început cursurile de şcolarizare pentru clasele I-IV simultan.

La festivitatea de deschidere au participat reprezentanţi ai Penitenciarului Ploieşti şi învăţătorul desemnat care va preda pe parcursul anului şcolar.

În acelaşi timp, la Penitenciarul de femei Târgşor, din Prahova, alte 26 de persoane private de libertate au participat la prima zi de şcoală, în cadrul aceluiaşi program derulat de către Ministerului Justiţiei - Administraţia Naţională a Penitenciarelor în colaborare pe bază de protocol cu Ministerul Educaţiei.

Programa şcolară cuprinde aceleaşi materii şi bareme de evaluare ca în toate şcolile similare din sistemul educaţional românesc.

Educaţia persoanelor private de libertate reprezintă o prioritate, în vederea pregătirii acestora pentru revenirea în societate şi sporirea şanselor de reintegrare în societate.

Sursa foto: campinaph.ro

Back To Top