Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

COPII GRADISănătatea copiilor devine prioritatea oricărui parinte, atunci cănd cel mic intră intră într-o colectivitate, la grădiniţă sau la şcoală. Adesea sala de clasă se umple cu copii răciti, pentru că atunci când se îmbolnăveşte unul, se îmbolnăvesc toţi.
Sunt copii nu foarte generoşi când vine vorba o jucărie, însă, cu siguranţă, toţi sunt generoşi când e vorba să dea mai departe un microb, un virus sau o răceală. Copiii nu ştiu cum să se ferească de prietenii lor răciţi, din grupă sau din clasă. Pentru copii, apropierea înseamna socializare, şansa de a se împrieteni, a fi acceptat şi iubit, de a iubi şi de a nu fi singur în acea colectivitate.

 

Ce pot face părinţii în aceste circumstanţe? Nu, nu veţi reuşi să evitaţii toate valurile de răceli şi viroze ce apar în colectivitate, dar puteţi să vă învăţaţi copiii regulile de igienă şi cum să se comporte în preajma copiilor bolnavi.

Spălatul pe mâinieste elementar la grădi sau la şcoală precum si în afara lor.

A avea şerveţele la grădiniţă sau la şcoală este de regula un lucru firesc pe lista de necesităţi a unui copil în colectivitate.

Este foarte important să vaccinaţi la zi, annual, copilul. Un copil vaccinat este un copil protejat de diverse îmbolnăviri, dar şi ceilalţi copii din anturajul sau sunt protejaţi.

Copiii se murdaresc tot timpul şi, din nefericire, nu avem mereu la îndemână o chiuvetă şi un săpun ori de câte ori copilul atinge o bancă murdară sau jucării pe care au pus mana şi alţi copii deja bolnavi. Un gel dezinfectant face minuni atunci când mâna copilului nu este excesiv de îmbâcsită de murdărie iar apa şi sapunul nu sunt la îndemână.

Dacă copiii nu fac suficientă mişcare la gradi sau la şcoală, daţi-le motive de a face sport măcar acasă. Evitaţi statul la calculator sau la televizor cu orele, pe ideea că măcar e cuminte, liniştit şi în casă supravegheat. Încurajaţi-vă copiii să iasă afară şi să alerge sau să practice un sport.

Atunci când copilul are febră, tuşeşte puternic sau se simte rău, este mult mai bine pentru toată lumea ca el să stea acasă. Nu numai că se va vindeca mai bine acasa, tratat şi odihnindu-se, dar acest lucru este un act de responsabilitate şi faţă de ceilalţi copii din anturajul lui, împiedicând astfel îmbolnăvirea celorlaţi.

Back To Top