Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

suplimentare bugetGuvernul a suplimentat cu 300 milioane lei nivelul maxim al cheltuielilor de personal aferente bugetului general centralizat al unităţilor administrativ teritoriale pentru anul 2013, potrivit unui ordin semnat de miniştrii Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu şi de secretarul de stat Gheorghe Gherghina publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.

Guvernul a suplimentat cu 70 de milioane de euro bugetele de cheltuieli cu personalul ale primăriilor şi consiliilor judeţene.

Cele mai mari sume sunt alocate pentru Bucureşti (63.932 mii lei), Cluj (26.000 mii lei), Argeş (25.826 mii lei) şi Suceava (25.714 mii lei), potrivit Hotnews.

Prin această suplimentare, nivelul maxim al cheltuielilor de personal rectificat ajunge de la 18.336.100 mii lei la 18.636.100 mii lei.

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că este vorba despre o suplimentare a plafonului pentru autorităţile locale, care se face în fiecare an.

Autorităţile locale au restricţia de a folosi 10% din bugetul care le este alocat, iar în septembrie, pe baza calculelor şi a cererilor făcute de administraţia locală, Guvernul permite folosirea unei părţi din această cotă de 10%.

Back To Top