Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

spatiul schengenFranţa a anunţat că sprijină ideea intrării Bulgariei şi României în spaţiul Schengen în două etape.

Noul ambasador al Franţei la Sofia, Xavier Lapeyre de Cabanes, a anunţat, joi, că sprijină intrarea celor două ţări în spaţiul Schengen, însă există anumite proceduri care trebuie respectate. Diplomatul francez a ţinut să precizeze că ţara sa nu se opune intrării Bulgariei în zona de liberă circulaţie din Europa, titrează Agerpres.

„În urmă cu doi ani, Franţa a fost cea care a propus ca Bulgaria şi România să fie admise în două etape, mai întâi frontierele aeriene şi maritime şi apoi cele terestre", a declarat Lapeyre de Cabanes, cu ocazia unei vizite efectuate în oraşul bulgar Plovdiv. „Cu toate acestea, propunerea nu a întrunit acordul celorlalte state membre al Uniunii Europene", a adăugat el, scrie sursa citată.
Ambasadorul francez a reamintit că decizia pentru extinderea spaţiului Schengen trebuie adoptată prin consens de toate ţările membre al UE.

În anul 2010, Franţa şi Germania şi-au făcut cunoscute reticenţele în legătură cu intrarea iminentă a Bulgariei şi României în spaţiul Schengen, invocând probleme legate de corupţie şi crima organizată în cele două state. Aceste obiecţii au fost preluate de Olanda şi, într-o oarecare măsură, de Finlanda.

Autorităţile bulgare şi române au atras atenţia, în repetate rânduri, că judecăţile politice nu au nicio legătură cu cerinţele tehnice pentru admiterea în zona Schengen.

În cursul săptămânii, preşedintele Comsiei Europene, Jose Manuel Barroso, a afirmat că, dată fiind situaţia complexă actuală, este posibil ca Bulgaria şi România să nu adere la spaţiul Schengen la începutul anului 2014.

Back To Top