Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

viza.americaComisia Europeană a dat un răgaz de șase luni Statelor Unite ale Americii să elimine vizele pentru cinci țări membre ale Uniunii Europene: Polonia, România, Bulgaria, Cipru și Croația. În caz contrar, diplomații americani ar putea fi nevoiți să aplice pentru vize.

Prin modificarea Regulamentului 539/2001, Uniunea Europeană poate reintroduce vizele pentru cetăţenii americani şi canadieni, în cazul în care Washington şi Ottawa nu ridică obligativitatea vizelor pentru un stat membru al UE. Modificarea va intra în vigoare în decurs de 24 de luni de la publicarea în Jurnalul Oficial al UE, titrează Mediafax.

Statele Unite au un termen de șase luni pentru a elimina vizele pentru cetățenii celor cinci țări - Polonia, România, Bulgaria, Cipru și Croația – iar dacă acest lucru nu va avea loc, UE ar putea să introducă vize pentru diplomații americani, a avertizat Comisia Europeană, potrivit EurActiv.

Astfel se manifestă două intre amendamentele legislației europene: „Mecanismul de reciprocitate" și „Mecanismul de suspendare". Primul va putea fi activat atunci când o țară terță ai cărei cetățeni nu au nevoie de viză pentru a călători în UE aplică sau menține obligativitatea vizelor pentru cetățenii uneia sau mai multor state membre. „Mecanismul de suspendare" permite suspendarea temporară a vizelor pentru o țară terță, în cazul unei situații de urgență.

Mai multe AICI.

 

Back To Top