Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

martin schulzCriza declanşată de alipirea Crimeii la Rusia face să reapară ameninţarea şi frica unui „război" în Europa, a apreciat joi preşedintele Parlamentului European (PE), Martin Schulz, citat de AFP.

„Ceva s-a schimbat" odată cu această criză, a declarat Schulz în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la începutul summitului european, dominat de criza ucraineană.

„Unii credeau că războiul şi riscul războiului nu mai sunt teme de discuţie", dar „suntem pe cale să vorbim despre riscul unui conflict armat", a spus el.

Într-un moment în care Europa comemorează centenarul Primului Război Mondial, războiul devine „din nou o ameninţare reală într-o ţară vecină a Uniunii Europene", a avertizat preşedintele PE în faţa liderilor celor 28 de state membre, potrivit textului discursului său.

„Criza din Ucraina reprezintă o mare ameninţare pentru sistemul nostru de securitate european introdus după Războiul Rece", a adăugat el, îndemnând Uniunea Europeană (UE) „să dezvolte în cele din urmă o strategie coerentă" faţă de Rusia.

Totodată, el a făcut apel la şefii de stat şi de guvern să răspundă „fricii populaţiei europene (...), o frică reală, provocată de escaladarea declaraţiilor din ultimele săptămâni".

„În timp ce antreprenorii se tem de o spirală a sancţiunilor care ar putea antrena o prăbuşire a comenzilor, iar muncitorii se îngrijorează pentru locul lor de muncă, în ţările vecine Ucrainei, în Polonia şi în statele baltice există temeri în privinţa un nou Război Rece", a insistat Schulz.

UE trebuie să reacţioneze la acţiunile Rusiei şi, totodată, „să fie prudentă să nu provoace (...) o escaladare a conflictului", păstrând „canale de comunicare deschise" cu Moscova, a precizat Martin Schulz.

Mai multe AICI

 

Back To Top