Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

poza-votDuminică, 25 mai, cetăţenii români aflaţi în ţară, dar şi cei din străinătate, îşi vor putea desemna reprezentanţii în Parlamentul European (PE).

Românii care sunt în străinătate duminică pot vota la alegerile europarlamentare pe listele suplimentare. Este vorba despre cei care care locuiesc în alte ţări, sunt în vacanţă ori în deplasare de serviciu peste graniţă.

Secţiile de votare din străinătate se deschid la 7.00, ora locală, şi se închid la 21.00, ora locală. Este important de ştiut că, dacă la ora 21.00 vă aflaţi în secţia de vot, dar nu aţi apucat să vă exprimaţi opţiunea, aveţi dreptul să o faceţi, chiar dacă programul oficial s-a încheiat, potrivit digi24.

Aveţi nevoie de un act de identitate valabil - buletin, carte de indentitate sau paşaport - şi puteţi merge la orice secţie de vot amenajată în străinătate, unde veţi fi înscris pe listele electorale suplimentare. Atenţie, nu vă este utilă cartea de alegător, pentru că nu se foloseşte la acest scrutin.

Pentru europarlamentare au fost amenajate în străinătate 190 de secţii de votare, în ambasade, consulate şi la reprezentanţele Insitutului Cultural Român din alte state. Lista secţiilor o puteţi găsi pe site-ul Ministerului de Externe.

Reguli sunt şi pentru cetăţenii străini care locuiesc în România. Dacă şi-au exprimat intenţia de a vota pentru membrii români din Parlamentul European, ei pot face acest lucru la secţiile de vot la care au fost deja arondaţi.

Turiştii străini aflaţi în România în ziua alegerilor vor vota doar la secţiile amenajate de ambasadele statelor de reşedinţă.

Back To Top