Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

donald trumpCeremonia formală de instalare a preşedintelui şi vicepreşedintelui Statelor Unite a avut loc la sediul Congresului american. Donald Trump a depus jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite şi a ţinut primul discurs.

Elemente din discursul președintelui Donald Trump:

"Statele Unite au investit milioane de dolari pentru îmbogăţirea altor ţări; de acum, promit un efort naţional major pentru reconstruirea ţării noastre şi pentru îndeplinirea promisiunilor făcute faţă de toţi", a afirmat Trump după depunerea jurământului.

"Voi lupta pentru voi cu toată puterea mea, nu vă voi părăsi niciodată. America va începe să câştige din nou aşa cum nu a mai făcut până acum. America va fi pe primul loc", a spus Trump.

"Le mulţumesc preşedintelui Barack Obama şi Primei doamne, Michelle Obama, pentru ajutorul extraordinar oferit în perioada de tranziţie. Au fost minunaţi", a subliniat Trump, criticând apoi sistemul politic clasic de la Washington.

"Nu este vorba de un transfer al puterii de la un partid la altul; acum, se transferă puterea înapoi poporului, pentru reunificarea ţării", a subliniat Trump.

"Aceasta este ziua cetăţenilor. Este sărbătoarea cetăţenilor; Statele Unite ale Americii sunt ţara voastră", a afirmat Trump.

"Vom urma două reguli stricte: cumpăraţi produse americane şi angajaţi americani. Trebuie să gândim la nivel mare şi să visăm la un nivel şi mai mare. Vom opri carnagiul infracţiunilor şi vom pune America pe primul loc".

"Toate deciziile de tip comercial, fiscal, în materie de imigraţie şi politică externă vor fi luate în beneficiul angajaţilor americani şi familiilor americane. Trebuie să ne protejăm frontierele de alte ţări, care ne fac nouă produsele, ne fură companiile şi ne distrug locurile de muncă", a explicat noul preşedinte.

"Vom consolida vechile alianţe, vom forma unele noi, vom uni lumea civilizată în combaterea terorismului islamic radical, îi vom elimina de pe faţa pământului", susţine Trump.

"Împreună, vom face America puternică din nou, o vom face din nou bogată, o vom face din nou sigură. Şi, da, o vom face din nou măreaţă", a încheiat Trump.

Back To Top