Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

donald trump suaAl 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, a început deja să demonteze moştenirea predecesorului său, Barack Obama. Aceste decizii au efecte nu numai în plan intern, ci şi pe plan internaţional, notează jurnalista Viorica Marin în adevarul.ro

Preşedintele american, Donald Trump, a semnat vineri, la scurt timp după ce parada inaugurală s-a încheiat, un decret privind asigurările de sănătate "Obamacare", pe care în timpul campanie sale a promis să o abroge, a anunţat pe Twitter purtătorul său de cuvânt, Sean Spicer, citat de AFP. Este un decret destinat să minimizeze "greutatea financiară" a acestei legi înainte de abrogarea sa, a precizat secretarul general al Casei Albe, Reince Priebus. Această lege le permitea tuturor americanilor să beneficieze de asigurare medicală.

De asemenea, Donald Trump a semnat decretele de numire a generalului de marină în rezervă James Mattis în funcţia de şef al Pentagonului şi a lui John Kelly la conducerea Departamentului pentru Securitate Internă, ambii confirmaţi vineri de Senat, scrie Reuters. La doar câteva minute după ce Trump a preluat prerogativele puterii, de pe site-ul oficial al Casei Albe au dispărut aproape toate referinţele legate de schimbările climatice, cu excepţia celor ce fac parte din angajamentul lui Trump de a elimina toate politicile pentru salvarea mediului iniţiate de administraţia Obama, care dispuneau de o pagină de internet rezervată, bogată în informaţii, scrie „New York Times". De pe site-ul whitehouse.gov au fost excluse şi paginile legate de personalul administraţiei Obama şi de politicile iniţiate de fostul preşedinte. Printre aceste pagini se numără şi cea dedicată minorităţilor sexuale.

De asemenea, contul oficial de Twitter al Casei Albe şi-a schimbat utilizatorul, iar Donald Trump poate începe să posteze mesaje sub pseudonimul Potus (acronimul de la President of the United States). Noul şef al Casei Albe a ordonat retragerea ambasadorilor numiţi politic de Administraţia Barack Obama.

Text integral - adevarul.ro

Back To Top