Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

iphone-8-curvedNoi zvonuri despre smartphone-ul Apple care va fi lansat cu ocazia aniversării de zece ani a seriei iPhone sugerează că acesta ar putea fi modelul „Pro" despre care se vorbea anul trecut. Acest model ar putea fi lansat alături de generaţia iPhone 7S, fiind echipat cu hardware mai puternic şi funcţii noi şi care în consecinţă ar putea fi lansat la un preţ mai mare decât al „fraţilor" săi, scrie go4it.ro.

Fiind vorba despre o ediţie aniversară a seriei iPhone, noul smartphone ar putea fi legat de numărul 10, numele vehiculat momentan online fiind „iPhone X", inspirat de denumirea versiunii 10 a lui Mac OS cu numărul roman „X" (zece). La fel ca în leak-urile precedente, se aud din nou zvonuri despre o construcţie din metal şi sticlă, un display de 5,8" cu panou OLED de la Samsung fără margini şi integrarea TouchID în acesta. Nu în ultimul rând, se pare că butoanele de volum vor dispărea complet, fiind înlocuite de suprafeţe tactile pe marginile metalice ale telefonului.

Cât despre funcţionalitatea 3D a camerei foto, se pare că Apple va colabora cu Lumentum, o companie care dezvoltă tehnologii de acest gen. Este posibil ca iPhone X să ofere funcţii avansate de AR (Augmented Reality), cât şi funcţii similare cu Windows Hello pentru autentificare cu ajutorul camerei frontale, care să complementeze TouchID.

Toate aceste tehnologii vor costa însă destul de mult, întrucât preţul acestui model ar putea depăşi 1.000 de dolari. Dacă informația se confirmă, va fi pentru prima dată când un iPhone va depăși pragul de 1.000 de dolari.

În comparaţie, cel mai scump model de iPhone 7, în variantă Plus şi cu 256 GB spaţiu de stocare costă 969 dolari americani.

Back To Top