Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Prea multă ordine face imposibilă schimbarea, iar prea mult haos face imposibilă continuitatea. Complexitatea la un nivel conduce către simplitate la altul. Dezordinea este adesea o precondiţie pentru apariţia unei noi forme de ordine.


În contextul acesta, mă întreb care va fi soarta noastră, a oamenilor care ne-am dedicat mare parte a existenţei ordonării lumii, sub o formă sau alta. Aici apare un paradox care mereu m-a intrigat - advertisingul trebuie să pornească de la nevoile, dorinţele, aspiraţiile oamenilor. Pe de altă parte, pentru a face asta bine, uneori trebuie să le ignore. Sau, mai exact, să sape dincolo de nivelul declarativ. Ideile mari întâlnesc oponenţi puternici... şi asta nu e valabil doar în publicitate. Forumul românimii s-a născut ca un fetus. Atât timp cât preşedintele a fost acolo, printre noi, ne-am simţit bine. Apoi, ne-a lăsat să ne sfâşiem între noi. Dorinţele unuia sau altuia de a urca o treaptă spre aroganţă au lăsat la tribună un nou ou-embrion ce se va transforma în dictatorul Tecu.


Acum depinde de noi cât de mult dorim să nu se spargă coaja. Ce s-a născut acolo a fost o (F)aderare în masă fără transparenţă. Formal, am cerut statutul la care mulţi dintre voi a aderat şi ne-au trimis statutul unei federaţii patronale din ramura industriei uşoare... FEPAIUS îi zice. Toţi ceilalţi au fost absorbiţi fără să crâcnească, doar de dragul de a face pe plac preşedintelui nostru care ne doreşte uniţi în cuget şi simţiri. Vom fi, dar nu sub sceptrul orişicui care împarte mereu aceloraşi persoane aproape aceleaşi premii. FADERE nu a făcut practic nimic din ce ne-a propus la întâlnirea cu prilejul Cincinalului Oamenilor Muncii de pe
Căpşuneriile Evropei....


Iată ordinea de zi a Congresului:
• obţinerea dreptului de muncă prin ridicarea moratoriei
• soluţionarea problemei locurilor de muncă data fiind criza economică din sectorul construcţiilor în Spania, prin implementarea programului „Întoarcerea acasă” sau programelor de reconversie profesională, şi implicarea directă în aceste proiecte a asociaţiilor şi presei româneaşti din Spania.
• problema obţinerii carnetului de sănătate şi a subvenţiilor pentru medicamnte.
• convalidarea diplomelor de studii, procesul fiind extrem de lent
• continuarea şi dezvoltarea proiectului de „Limbă, cultură şi civilizaţie română.
• informarea persoanelor asupra drepturilor de muncă, atât in Spania, cat şi în România (pensii, vechimea în muncă, alocaţiile copiilor, şomajul etc)
Nici măcar cântăreţii invitaţi pe scena unde au fost înmânate premiile (iarăşi premiile?) n-au fost toţi. Deşi figurau pe afiş, Irina Loghin şi Loredana au lipsit de la eveniment. Irina ar fi avut un accident, iar Loredana ar fi cerut prea mult...
Congresul a fost o mascaradă, aşa cum o spunea pe webul său (www.badin.ro) Andrei Bădin,.senior editor la Antene (va urma)

 

Back To Top