Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

lansare tomahawkSUA au lansat un atac cu rachete de croazieră asupra unei baze aeriene aflate în centrul Siriei. Americanii au avertizat Kremlinul înainte, pentru ca soldați ai armatei ruse aflați eventual la bază să nu fie uciși. Avertismentul le-a permis și sirienilor să evalueze o parte din avioanele aflate la bază și personalul. Atacul a produs totuși șase morți și cu importante pagube materiale.

"SUA au întreprins la orele locale 03:42 (00:42 GMT) o agresiune flagrantă împotriva uneia dintre bazele noastre aeriene din centrul Siriei, cu rachete, făcând morți, răniți și importante pagube materiale", a anunțat armata siriană într-un comunicat, citit de un purtător de cuvânt la televiziunea de stat siriană.

Baza aeriană siriană lovită de rachete de croazieră americane în noaptea de joi spre vineri a fost punctul de decolare pentru avioanele care au desfășurat recentul atac chimic atribuit regimului de la Damasc. Baza Shayrat, situată în provincia Homs din centrul Siriei, a fost lovită, potrivit Pentagonului, în jurul orei 00:40 GMT de 59 de rachete Tomahawk trase de pe distrugătoarele americane USS Porter și USS Ross, care se aflau în Mediterana orientală.

Rusia a suspendat acordul prin care convenea cu SUA asupra unor reguli de evitare a incidentelor aviatice deasupra Siriei, în misiunile separate contra jihadiștilor.
Acțiunea americanilor a fost sprijinită verbal de Marea Britanie, Germania și alte țări NATO.

Back To Top