Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un lider al studenţilor din Venezuela, oponent al regimului de la Caracas, a fost asasinat în timp ce participa la un protest antiguvernamental.

Moartea tânărului s-a înregistrat în mijlocul protestelor de stradă care au loc în aceste zile în ţara sud-americană , informează Digi 24. Se pare că acesta ar fi suferit o plagă prin împuşcare, la nivelul gâtului, potrivit informațiilor furnizate de ministrul de Interne, Nestor Reverol. Acesta nu a oferit mai multe detalii despre posibilii autori sau cauzele acestui deces.

Ieri, tinerii din mai multe centre universitare din ţară au ieşit să demonstreze împotriva preşedintelui Nicolas Maduro.

La Caracas, studenţii au vrut să plece în marş din campus, dar cum au ieşit pe poartă au fost opriţi de poliţişti cu gaze lacrimogene şi gloanţe de cauciuc. Tinerii au răspuns cu fumigene şi pietre.

Venezuela pare că se îndreaptă către un război civil. 35 de oameni au murit şi peste 700 au fost răniţi de la 1 aprilie şi până acum, în confruntări dintre opoziţie şi forţele de ordine, mai notează sursa citată.

Back To Top