Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a ucis cel puțin 26 de persoane și a rănit alte 20 după ce a deschis focul asupra enoriașilor, în timpul slujbei de duminică, la o biserică baptistă din Sutherland Springs, un orășel aflat în statul american Texas.

Bărbatul a fugit imediat de la locul faptei, fiind găsit, la scurt timp, mort în mașina sa. Presa internațională scrie că nu există informații dacă acesta s-ar fi sinucis sau ar fi murit din cauza rănilor provocate în schimbul de focuri care a urmat atacului.
Datele de până acum, citate de asemenea de presa internațională, arată că atacatorul ar fi Devin Patrick Kelley, un veteran al Forţelor Aeriene din SUA, din care a fost exclus, în 2014, după ce a fost condamnat la un an de închisoare, pentru că și-ar fi abuzat copilul și soția. Ulterior, acesta a lucrat voluntar, într-o biserică baptistă, ca profesor de studii biblice.
Deși inițial nu se știa de nicio legătură a bărbatului cu locul atacului, jurnaliștii au descoperit că biserica respectivă era frecventată de soacra atacatorului.
Foto: denverpost.com

Back To Top