Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

theresa mayPremierul britanic, Theresa May, a fost ținta unui complot terorist ce a fost dejucat, potrivit relatărilor făcute de presa engleză și citate de Agerpres.

Șeful Serviciului de informații MI5, Andrew Parker, i-a informat anterior, marți, pe membrii cabinetului britanic asupra presupusului complot, informează Sky News.

Complotul islamist extremist implica un atac cu bombă asupra reședinței prim-ministrului din Downing Street și, în haosul ce ar fi urmat, tentativa de a o ucide pe May. Nu a existat vreun răspuns oficial la relatarea din presă, care vine la câteva ore după ce poliția a spus că a inculpat doi bărbați pentru infracțiuni teroriste, notează Digi 24.

Naa'imur Zakariyah Rahman, 20 de ani, și Mohammed Aqib Imran, 21 de ani, au fost arestați în raiduri ale poliției antiteroriste săptămâna trecută și urmează să apară miercuri în fața unei instanțe din Londra. Potrivit BBC, cei doi ar fi plănuit atentatul. Tânărul de 20 este suspectat că plănuia să detoneze bomba și apoi să o ucidă pe Theresa May cu un cuțit.

Marea Britanie a suferit cinci atacuri teroriste în acest an, în Londra și Manchester, în care au fost uciși 36 de oameni, mai arată Digi 24. Totodată, Parker a mai spus că nouă atentate teroriste islamiste au fost împiedicate, în ultimele 12 luni, în Marea Britanie.

Back To Top