Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

dolores cranberriesMii de persoane s-au reunit duminică în oraşul irlandez Limerick pentru a aduce un ultim omagiu solistei trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, care a murit săptămâna trecută la vârsta de 46 de ani, a anunţat presa locală, citată de AFP.

Mama lui Dolores O'Riordan, alături de cei cinci fraţi şi surori ai artistei, au însoţit sicriul acesteia până la biserica Saint-Joseph din Limerick, un oraş din sud-vestul Irlandei, relatează Agerpres, citând presa locală.

Imaginile televizate au arătat numeroase persoane îndoliate care au stat la cozi impresionante şi au înfruntat intemperiile iernii înainte de a intra în biserică pentru a se reculege în faţa sicriului deschis al cunoscutei artiste irlandeze.

Doar 200 de persoane - membrii familiei, rude şi prieteni apropiaţi ai cântăreţei - au fost invitaţi pentru a asista la înmormântarea artistei la biserica Saint-Ailbe din Ballybricken, o localitate din comitatul Limerick. În acel oraş, aflat la o distanţă de 18 kilometri faţă de Limerick, a fost înfiinţat grupul The Cranberries.

Solista trupei The Cranberries a decedat luni într-un hotel din Londra, unde era prezentă pentru a participa la o scurtă sesiune de înregistrări, aminteşte Digi 24. Vineri, un medic legist londonez, Stephen Earl, a precizat că examinarea post-mortem a fost finalizată. Rezultatele complete ale analizelor toxicologice vor fi cunoscute pe 3 aprilie. În acest stadiu, decesul artistei nu este considerat "suspect" de poliţia britanică.

Dolores O'Riordan a fost solista trupei The Cranberries, devenită celebră în anii 1990 graţie unor piese precum "Zombie", "Just My Imagination" şi "Linger". Albumele formaţiei irlandeze s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Back To Top