Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

grecia bilant miercurRomânia vine în sprijinul grecilor, în misiunea aproape imposibilă de a stinge incendiile devastatoare din apropierea capitalei Atena. Două aeronave militare au plecat, miercuri, din țara noastră, către zona afectată. Între timp, bilanțul victimelor crește de la o oră la alta. Cele mai recente victime indică 79 de morți.

O aeronavă C-27 J Spartan şi o aeronavă C-130 Hercules, precum şi aproximativ 20 de militari, membri ai echipajelor şi personal auxiliar, au decolat către Grecia, miercuri, în jurul orei 12.00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni. Potrivit furnizate de Ministerul Apărării Naţionale, aeronava C-27 J Spartan, care este configurată pentru stingerea incendiilor, precum şi aeronava C-130 Hercules, trimisă pentru sprijin logistic, sunt puse la dispoziţie de MApN în cadrul mecanismului de protecţie civilă al Uniunii Europene care coordonează răspunsul la dezastrele naturale şi provocate de om la nivelul UE.

Victime, în schimb, există. Sunt cel puțin 79 de persoane care și-au pierdut viața și peste 100 date dispărute, dar și peste 200 de răniți. Pe măsură ce supraviețuitori sunt recuperați de pe plajă sau chiar din mare, apar mărturii incredibile despre ce s-a întâmplat în apropierea de Atena. Oamenii povestesc că persoane care alergau alături de ei, spre apă, pentru a se salva, au dispărut pur și simplu în flăcări. Unii își caută prieteni sau membri ai familiei, pe care i-au pierdut în încercarea disperată de a se salva. Alții nu au mai reușit, fiind găsiți la câțiva metri de malul apei. Povestea celor 26 de victime decedate, găsite îmbrățiște, de voluntarii Crucii Roșii, în curtea unei vile din stațiunea Mati, complet distrusă, a făcut ocolul Pământului în ultimele ore. Cele mai multe victime și-au pierdut viața în casele în care au fost surprinse de incendii sau în mașinile cu care încercau să fugă din calea focului.

Până la ora actuală nu există niciun fel de informaţie referitoare la victime care să fie cetăţeni români în incendiul din Grecia, a anunțat, tot miercuri, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu. Bine ar fi ca lucrurile să rămână așa, dar este de așteptat ca abia de acum încolo numărul victimelor să explodeze, pentru că salvatorii abia își fac drum către cele mai afectate zone.

"Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222", a anunțat MAE.

Foto: mirror.co.uk

Back To Top