Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

roxana maracineanuFranța a desemnat-o pe Roxana Mărăcineanu, o campioană la înot, în vârstă de 43 de ani, originară din România, pentru a o înlocui pe Laura Fessel în funcția de ministru al Sportului, după demisia acesteia din urmă.

Născută în 1975, la Bucureşti, Roxana Mărăcineanu s-a stabilit de mică la Mulhouse unde a început înotul de performanţă. În 1998, sportiva câştiga titlul mondial la 200 metri spate, în cadrul întrecerilor de la Pert. Mărăcineanu a obţinut medalia de argint şi la Jocurile Olimpice de la Sydney, iar cariera sportivă şi-a încheiat-o în 2004.

În 2007, a fost consultant de specialitate pentru „France Televisions” în timpul Mondialului de la Melbourne, după care s-a implicat în numeroase programe sociale, scrie Mediafax.

Mamă a doi copii, Roxana Mărăcineanu are o carieră de cțiva ani și politică. În 2010, a candidat pentru Partidul Socialist în alegerile regionale, iar pe 21 martie a fost aleasă consilier regional în Île-de-France, mai precizează sursa citată.

Francezii au ales să dea sportul, un domeniu prioritar în Hexagon, tot pe mâna unei mari campioane, după demisia Laurei Fessel, dublă campioană olimpică la scrimă (1996). Astfel, în fruntea Ministerului Sportului a fost numită Roxana Mărăcineanu, prima campioană mondială a Franţei la înot.

Back To Top