Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

UPDATE INFO. Cetățeanul moldovean cu pașaport românesc audiat ore în șir în cazul asasinării jurnalistei bulgare Viktoria Marinova va fi eliberat, potrivit informațiilor Digi24. El nu are calitatea de suspect, în schimb se pare că a fost reținută o altă persoană care este audiată în prezent în calitate de suspect.

Cetățeanul cu pașaport românesc fusese identificat și reținut la Ruse, în zona unde s-a petrecut crima. Potrivit presei bulgare, acesta nu și-a putut justifica prezența în respectiva arie, așa că a fost dus la poliție pentru a fi verificat. A fost audiat ore în șir, dar în cele din urmă poliția și-a dat seama că nu are dovezi pentru a stabili o legătură a lui cu oribila crimă petrecută sâmbătă seara. Prin urmare, va fi eliberat. LINK SURSA

Știre inițială: Asasinul jurnalistei bulgare de investigaţii Victoria Marinova ar fi cetăţean român, scrie presa internațională, care relatează că autoritățile bulgare ar fi reușit să prindă un suspect. 

Bărbatul prins în cazul asasinării Victoriei Marinova ar fi cetățean român fie de origine moldovenească, fie ucraineană, informațiile fiind prezentate diferit de presa bulgară și cea de peste Prut, scrie Digi 24.

Suspectul ar fi interogat în prezent de autoritățile bulgare.Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat duminică poliţia bulgară.Marinova, care avea 30 de ani, ar fi murit după ce ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii (VEZI DETALII).

Site-ul Terminal 3, citat de News.ro, scrie că, în ultima sa emisiune, Victoria Marinova i-a intervievat pe jurnalistul din România Attila Biro, de la Rise Project, şi pe bulgarul Dimitar Stoianov, de la Bivol, tema interviului fiind recenta reţinere a celor doi de către poliţie în apropierea oraşului Radomir, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene (VEZI DETALII).Potrivit presei, nu se ştie însă dacă această crimă are vreo legătură cu activitatea profesională a Victoriei Marinova.Uciderea jurnalistei bulgare a fost condamnată de Harlem Desir, reprezentant al OSCE pentru libertatea presei, acesta cerând “o anchetă completă şi minuţioasă”.

Update - Poliţia bulgară a precizat marţi că persoana reţinută în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova nu are calitatea de suspect, transmite Reuters, citat de Agerpres

Cele mai noi informații ar arăta că asasinarea jurnalistei nu ar avea legătură cu investigațiile derulate de aceasta.

Cercetările autorităților continuă.

Back To Top