Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Rovana Plumb va fi audiată de Comisia ENVI a Parlamentului European pentru postul de comisar european pentru Transporturi miercuri, 2 octombrie. Șansele de a fi validată pentru a deveni comisar european scad pe zi ce trece, mai ales în condițiile în care a ieșit la iveală faptul că există suspiciuni la Bruxelles chiar și asupra declarației de avere pe care a depus-o la Parlamentul European, din cauza unor împrumuturi pe care nu le-ar fi declarat.

 

Comisia pentru afaceri juridice din Parlamentul European a somat-o joi pe Rovana Plumb să clarifice diferențele dintre declarațiile de avere depuse în România și cele depuse la Bruxelles. De asemenea, i-a cerut Rovanei Plumb să traducă declarația depusă în țară și să dea informații suplimentare în legătură cu un împrumut pe care nu l-a prezentat în detaliu, informează Digi 24. În declarațiile de avere pe care le-a făcut publice în România, figurează trei împrumuturi, unul uriaș la o bancă și două făcute la persoane fizice. În declarația de avere depusă de Rovana Plumb anul acesta figurează un împrumut de 800.000 de euro la o bancă, scandent în 2030, și despre care presa a scris că ar necesita o rată lunară de aproximativ 3.500 de euro, și un împrumut de 800.000 de lei de la o persoană fizică, Elena Loghin. Același document arată că liderul PSD a donat partidului 800.000 de lei, suma cerută candidaților la europarlamentare drept contribuție de campanie, deci se poate presupune că a avut nevoie de acel împrumut de la Elena Loghin pentru a face donația la PSD.

Contactată de Digi24.ro, Rovana Plumb a refuzat să spună cine este Elena Loghin care i-a pus la dispoziție 800.000 de lei. Pe același model, în declarația de avere din 2017 figurează un împrumut de 63.000 de lei (bani pe care i-a donat la PSD) de la Ion Neculaescu, om de afaceri din Târgoviște. 

Back To Top