Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Marea Britanie şi Uniunea Europeană (UE) au ajuns la un nou acord al Brexitului, a anunţat joi premierul britanic Boris Johnson. Și președintele CE, Jean-Claude Juncker, a făcut un anunț în acest sens pe Twitter.

 

„Acolo unde există voință, există o înțelegere – avem una! Este un acord echitabil și echilibrat pentru UE și Marea Britanie și atestă angajamentul nostru de a găsi soluții. Recomand Consiliului Uniunii Europene să susțină această înțelegere”, a scris pe Twitter Jean-Claude Juncker.

Marea Britanie şi Uniunea Europeană (UE) au ajuns la un nou acord al Brexitului, chiar înaintea unui summit-ului european de la Bruxelles.

”Avem un nou acord grozav, care preia controlul înapoi. Acum Parlamentul ar trebui să finalizeze sâmbătă Brexit-ul, astfel încât să putem trece la alte priorităţi, cum ar fi nivelul de trai, NHS, criminalitatea şi mediul nostru”, a transmis și Johnson, prin intermediul aceleiași rețele. Cele două părți lucrează acum la întocmirea documentului oficial al acordului care are nevoie totuși și de aprobare în Parlamentul britanic și în Parlamentul European celor două parlamente: britanic și european.

Liderii Uniunii Europene se reunesc joi şi vineri pentru a discuta despre Brexit. Marea Britanie ar urma să se retragă din UE pe 31 octombrie. Camera Comunelor a adoptat o lege care prevede amânarea ieşirii Marii Britanii din UE dacă nu se ajunge la un acord Brexit.

Imediat după anunțul privind acest nou acord, lira sterlină a crescut cu 1% faţă de dolar.

Back To Top