Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Iranul a lansat miercuri noaptea un atac cu rachete asupra unor baze irakiene în care se aflau militari americani.

 

Bazele atacate sunt Al Assad şi Erbil, scrie News.ro, citând informații furnizate de presa internațională. Atacurile au constituit răspunsul Iranului la uciderea generalului Qasem Soleimani la Bagdad. Iranul a calificat atacul soldat cu decesul generalului drept un act de război şi a ameninţat că va reacţiona.

Un oficial militar american a declarat pentru CNN că militarii au fost avertizaţi cu suficient timp înaintea atacului, pentru a da alarma, mai notează sursa citată.

Preşedintele american Donald Trump a transmis un mesaj pe Twitter, afirmând că totul este în regulă şi că armata americană este cea mai puternică şi bine echipată. Acesta a anunțat că miercuri va face o declarație pe tema atacului.

După atacurile de miercuri noaptea, ministrul de Externe iranian Mohammad Javad Zarif a scris pe Twitter că Iranul nu doreşte o escaladare a conflictului şi că a luat măsuri proporţionale de autoapărare, anunță News.ro.

Surse irakiene şi americane au declarat că nu s-au înregistrat victime în urma atacului.

Foto: timesofisrael.com

Back To Top