Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Iranul a recunoscut, sâmbătă, că a doborât la mijlocul săptămânii avionul ucrainean, însă spune că uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintenționată. Până acum, Teheranul a negat vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.

 

Ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, a scris pe Twitter că investigația făcută de armata țării a ajuns la concluzia că doborârea Boeingului 737-800 a fost rezultatul ”unei erori umane într-un moment de criză provocat de aventurismul SUA, care a provocat dezastrul”, potrivit Reuters.

Într-un comunicat al armatei iraniene în care se anunță că o rachetă a lovit aeronava și sunt exprimate condoleanțe pentru victime, se susține că avionul a zburat aproape de unitatea militară importantă ce aparține Gărzilor Revoluționare.

Potrivit comunicatului, cei responsabili vor fi trimiși în fața justiției militare și trași la răspundere.

Experții spun că atenția tot mai mare la nivel internațional acordată subiectului ar fi făcut practic imposibilă ascunderea loviturii cu racheta, iar Iranul probabil a simțit că o schimbare rapidă a poziției e mai bună decât să se lupte atât cu criticile din străinătate, cât și cu sentimentele de mânie și durere din rândul iranienilor în privința tragediei.

Președintele Hassan Rouhani a spus și el, pe Twitter, că Republica Islamică ”regretă profund această greșeală dezastruoasă”, relatează HotNews.

Back To Top