Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Marea Britanie va cere ca toți muncitorii străini calificați care doresc să lucreze în Regat să aibă o ofertă de muncă, să îndeplinească condițiile salariale și cerințele legate de cunoașterea limbii engleze.

 

Noile reguli vor fi aplicate de anul viitor, după ce etapa de tranziție post-Brexit se va încheia, a anunțat Reuters, citat de HotNews.

Regatul Unit a părăsit Uniunea Europeană la 31 ianuarie, iar perioada de tranziție se va încheia la 31 decembrie a.c.

În acest moment, cetățenii UE sunt liberi să circule, să studieze și să muncească oriunde în statele membre. De altfel, mare parte din campania pro-Brexit s-a axat pe ideea de a bloca accesul muncitorilor (în special, est-europeni) pe piața din Regat.

“Sistemul nostru de imigrație va închide robinetul pentru forța de muncă străină, ieftină și slab calificată. De la anul, toți muncitorii vor trebui să câștige suficiente puncte pentru a putea munci în Marea Britanie. Vor trebui să vorbească engleza, să aibă o ofertă clară pentru un loc de muncă și să întrunească cerințele salariale”, a scris ministrul de interne Priti Patel în ediția de duminică a cotidianului The Sun, anunță Reuters, citat de HotNews.

Ministrul a adăugat că, în urma acestor măsuri, numărul muncitorilor străini va scădea.

Back To Top