Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Belgia a actualizat, sâmbătă după-amiază, lista statelor considerate cu risc mare de infectare cu coronavirus. În ceea ce privește România, patru regiuni au fost incluse "zona roșie".

 

Informațiile publicate pesite-ul oficial diplomatie.belgium.be, Belgia nu permite călătoriile neesențiale către cele patru regiuni din România. Măsura vizează centrul, sud-estul țării, sudul Munteniei și sud-vestul țării.

De asemenea, persoanele care vin din aceste zone, după o ședere mai lungă de 48 de ore, sunt testate obligatoriu pentru Covid și plasate în carantină.

Restul României rămâne în zona "portocalie", în cazul cărora este recomandată intrarea în carantină și testarea, la revenirea în Belgia.

Update: Conform noilor măsuri, arată MAE, începând cu data de 1 august, autorităţile belgiene au inclus în zona roşie următoarele regiuni din România: Centru (Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu); Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea); Sud-Muntenia (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman); Sud-Vest Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea).

Toate persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din regiunile incluse în zona roşie trebuie să intre în autoizolare şi să efectueze un test molecular (tip PCR) pentru depistarea infecţiei cu COVID-19. Testul este efectuat de autorităţile belgiene, la sosirea în această ţară.

Back To Top