Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
Peste 10.000 de oameni au ieşit în stradă în Polonia, pentru a protesta faţă de semnarea unui tratat internaţional despre care activiştii spun că va cenzura internetul, potrivit bbcworld.co.uk.

Premierul polonez, Donald Tusk, a anunţat că guvernul de la Varşovia va semna, azi, un Acord Multilateral contra Pirateriei. Tratatul, cunoscut sub numele de ACTA, stabileşte standardele internaţionale pentru susţinerea drepturilor de proprietate intelectuală.

Criticii spun însă că ar putea limita libertatea de expresie, şi în semn de protest, site-urile guvernului au fost atacate de hackeri.


Mai multe manifestaţii au avut loc în diverse oraşe poloneze, ieri. Majoritatea participanţilor erau tineri, care aveau bannere pe care scrisa "NU cenzurii" şi "Vrem un internet liber!".

Până acum Tratatul a fost semnat de SUA, Australia, Canada, Japonia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore şi Coreea de Sud. Oficialii polonezi sunt aşteptaţi să-l semneze, azi, la Tokyo.

Prevederile documentului sunt similare cu cele ale Actului American contra Pirateriei Online, pe care congressmanii americanii l-au amânat, săptămâna trecută, după protestele declanşate de Wikipedia şi Google.
Back To Top