Categorie: Știri internaționale
Actriţa americană Demi Moore vizitează pentru a doua oară un centru de sănătate, în urma gravelor probleme pe care le are cu consumul băuturilor alcoolice şi al substanţelor antidepresive. Luna trecută, urmare a unei intoxicaţii, ea a fost internată de urgenţă la un spital din Los Angeles.
Vedeta a ajuns în acest stadiu după despărţirea de ultimul iubit, Ashton Kutcher. Ea se află acum, potrivit unor site-uri americane, la clinica Circle Lodge din Sundance (Utah) - un faimos centru de dezintoxicare.

"Este complet izolată şi vorbeşte doar cu câteva persoane", a adăugat o persoană, rămasă anonimă, citată de presa americană. Printre vedetele care au trecut prin saloanele Circle Lodge Sundance s-au numărat Lindsay Lohan, Eva Mendes şi Mary-Kate Olsen.


Se pare că prăbuşirea fizică şi psihică a actriţei a fost dramatică: "Toţi credeau că o să moară! A fost îngrozitor", a relatat, pentru presa americană, un apropiat al lui Demi Moore.


Până când actriţa îşi va reveni, fostul ei soţ, Bruce Willis, se va ocupa de copii. El a organizat chiar o petrecere pentru cei 18 ani ai uneia din fete, Tallulah, la vila sa din Beverly Hills

Back To Top