Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avion evacuare kabul
Categorie: Știri internaționale

O poză publicată de Defense One a devenit virală și emblematică pentru situația din Afganistan. În imagine sunt cei 640 de oameni care s-au înghesuit într-o aeronavă C-17 Globemaster III, pentru a fugi din calea talibanilor.

Potrivit Defense One, intenția nu a fost de a evacua atâția oameni odată, însă ei s-au tras unii pe alții în interior, iar echipajul a decis să decoleze. În 2013, cu același tip de aeronavă, 670 de oameni au fost evacuați din calea unui taifun, în Filipine.

Oamenii au fost duși de la Kabul în Qatar. Pentru a încăpea în avionul cu 134 de locuri, ei au fost așezați pe podea și puși să se țină de chingile prinse de pereții avionului.

35 de români trebuie evacuați din Afganistan. Celulă de criză la MAE

"La nivelul Ambasadei României la Islamabad, care asigură reprezentarea țării noastre în relația cu Afganistanul, își înregistraseră prezența 60 de cetățeni români cu activități în Afganistan, ca angajați ai Delegației UE în această țară, ai Misiunii ONU de Asistență în Afganistan (UNAMA), respectiv ai unei companii de securitate și unui ONG. 

La momentul accelerării deteriorării situației de securitate, o parte dintre acești cetățeni români părăsiseră deja teritoriul afgan pentru efectuarea concediului de odihnă. De asemenea, 11 cetățeni români, angajați ai Delegației UE în Afganistan, au fost recent evacuați, aceștia aflându-se în acest moment la Doha și urmând a-și continua călătoria spre România imediat ce vor fi îndeplinite toate procedurile specifice.

Astfel, din datele deținute de MAE, în Afganistan se află în momentul de față 35 de cetățeni români, în principal personal de securitate angajat de UNAMA, respectiv de o companie de profil. MAE, prin Ambasada României la Islamabad, a menținut și menține legătura cu cetățenii români în toată această perioadă", a anunțat Ministrul român de Externe.

MAE și celelalte instituții care fac parte din Celula de criză interinstituțională vor acorda tot sprijinul misiunii Forțelor Aeriene Române, dispusă de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la propunerea domnului Florin-Vasile Cîțu, prim-ministrul României, pentru evacuarea de pe Aeroportul din Kabul a cetățenilor români aflați încă pe teritoriul statului afgan. a mai precizat sursa citată.

Sursa foto: defenseone.com

Back To Top