Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Donald Trump spune ca talibanii sunt inteligenti. Gafa dupa gafa la tv
Categorie: Știri internaționale

Fostul preşedinte american Donald Trump i-a lăudat, marţi, pe talibani, numindu-i „inteligenţi” şi „buni luptători”. „Talibanii, buni luptători, vă spun, buni luptători. Trebuie să le acordaţi credit pentru asta. Ei luptă de o mie de ani. Ceea ce fac ei este să lupte”, a declarat Trump în cadrul emisiunii „The Sean Hannity Show” de la Fox News, din 17 august, potrivit Business Insider. În realitate, grupul taliban a apărut în 1994, nu acum 1000 de ani.

Afirmaţia lui Trump potrivit căreia talibanii există de 1.000 de ani este greșită. Organizaţia a fost fondată în septembrie 1994, în Kandahar, Afganistan. Compusă din luptători numiţi mujahedini, gruparea a preluat controlul capitalei Kabul în 1996, dar a pierdut puterea în 2001, după ce forţele americane au invadat oraşul.

Trump a lăudat teroarea

Lauda lui Trump la adresa talibanilor este alarmantă, având în vedere că grupul este cunoscut pentru tacticile sale brutale şi violente. Chiar anul acesta, grupul militant a decapitat un interpret afgan pentru armata americană. Talibanii au fost, de asemenea, acuzaţi de multiple atentate cu bombă şi asasinate. Sursa: digi24.ro

Back To Top