Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sua si Germania folosesc elicoptere pentru a-si salva cetatenii
Categorie: Știri internaționale

Armata SUA a folosit trei elicoptere pentru a recupera din Kabul 169 de cetăţeni americani şi a-i transporta în siguranţă până la aeroportul din capitala Afganistanului. Americanii salvaţi se aflau pe acoperişul unui hotel situat la doar 200 de metri de aeroport, informează Reuters. De asemenea, Germania a trimis două elicoptere uşoare în Kabul pentru extragerea propriilor cetăţeni care nu pot ajunge singuri până la aeroport, informează Der Spiegel.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat că decizia de folosire a elicopterelor pentru extragerea cetăţenilor americani a fost luată joi, după ce s-a constatat că aceştia pur şi si simplu nu puteau parcurge pe jos cei 200 de metri până la intrarea în aeroport, din cauza mulţimii de afgani care încearcă să prindă un loc într-unul din avioanele care părăsesc Afganistanul în aceste zile.

„A fost o operaţiune rapidă, desfăşurată în siguranţă”, a declarat Kirby, citat de CNN. Iniţial, Washingtonul nu a precizat că în operaţiunea de recuperare au fost implicate elicoptere şi a specificat doar că trupele americane au ieşit din aeroport pentru a recupera respectivele persoane.

Concomitent, armata germană a decis trimiterea în Afganistan a două elicoptere uşoare, folosite în prezent de trupele speciale ale Bundeswher-ului, pentru operaţiuni similare de extragere a cetăţenilor germani blocaţi în acest moment în Kabul şi care nu pot ajunge până la aeroport.

Back To Top