Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copii arestați Moscova
Categorie: Știri internaționale

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, susține, într-o postare pe Twitter, că la Moscova ar fi fost duși la secție copii care au participat, alături de părinți, la protestele împotriva războiului din Ucraina.

“Putin duce un război cu copii. În Ucraina, unde rachetele sale lovest grădinițe și orfelinate, dar și în Rusia. David și Sofia, de 7 ani, Marvey, de 9 ani, Gosha și Liza, de 11 ani, și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, în Moscova, pentru pancartele lor cu «NU RĂZBOIULUI». ATât de speriat este omul!”, a scris oficialul ucrainean, miercuri dimineață, pe contul său de Twitter, unde a publicat și poze cu cei cinci copii la care se referă.

Fotografiile au fost publicat inițial marți seară, de Alexandra Arkhipova, care pe Facebook scrie că ar lucra la Universitatea de stat a Rusiei.

VEZI ȘI: Orașul Harkov, ocupat de ruși // Kiev a rezistat și azi-noapte // Un spital de copii și un depozit cu deșeuri radioactive, lovite în Ucarian, în capitală

Potrivit unui update făcut de aceasta, la mesajul inițial, copiii ar fi fost eliberați în cursul nopții.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Back To Top