Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ivano-Frankivsk bombardamente Ucraina
Categorie: Știri internaționale

Atacuri ale Rusiei în vestul Ucrainei, ocolit până acum de bombardamente! Informații despre aceste acțiuni din ultimele ore, dar și imagini, au fost publicate de canalul Nexta, dar și de presa internațională, unele dintre ele fiind confirmate de autorități din Rusia și Ucraina. Explozii au fost raportate inclusiv la Ivano-Frankivsk, un oraș aflaat destul de apoape de frontiera cu România.

În ultimele ore au fost raportate explozii la Luțk, aproape de granița cu Polonia, și la Ivano-Frankivsk, la aproximativ 150 de kilometri de granița cu România, unde baza militară a fost bombardată în prima zi a invaziei, dar ulterior nu au mai fost raportate atacuri noi.

VEZI ȘI: Rusia a bombardat baza militară ucraineană din Ivano-Frankivsk, aflată la 150 km de Sighetu Marmației

Potrivit Nexta, există informații despre bombardamente și în Dnipro, Rivne și Volyn.

Agerpres scrie, citând AFP, că "au avut loc trei lovituri aeriene în oraş, fiind afectate o grădiniţă, un bloc de locuinţe şi o fabrică de încălţăminte cu două etaje, unde apoi a izbucnit un incendiu. O persoană a decedat", precizează serviciul ucrainean citat într-un comunicat, scrie Agerpres, citând AFP.

La rândul său, BBC a anunțat că Ministerul rus al Apărării a confirmat atacurile din Luțk și Ivano-Frankivsk, scrie Digi24. Oficialii ministerului apărării de la Moscova au afirmat că „atacurile lor de înaltă precizie, cu rază lungă de acțiune” au lovit două aerodromuri militare din orașele din vestul Ucrainei.

Foto: Nexta

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top