Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
super-moonLuna plină va străluci pe 5 mai şi va fi luna plină cu cea mai mare dimensiune din acest an.
Această "Super Lună" se va afla la o distanţă de 356.955 de kilometri de planeta noastră şi va fi de 16 ori mai strălucitoare decât media. Ultima "Super Lună" a putut fi privită pe cer în luna mai anul trecut. "Planetele se deplasează pe o anumită linie pe bolta cerească: este vorba de un cerc elipsoidal pe care se aliniază mereu. Luna se deplasează, de asemenea, pe această traiectorie.
Când Luna se află la perigeu, adica în poziţia cea mai apropiată de Pământ este situată şi la cel mai îndepărtat punct de orbita proprie - apogeu, precizează astronomul Branko Simonovic, din Belgrad. Oamenii de ştiinţă susţin că nu există niciun motiv de panică, dar menţionează că trebuie să ne aşeptăm la creşterea fluxului şi refluxului, dat fiind că Luna va avea o fortă de atracţie mai mare cu 42 la sută, în raport cu cea pe care o are de obicei cănd se află la distanţa maximă. (Rador)
Back To Top