Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iaht rus
Categorie: Știri internaționale

 

• Un tribunal francez a ordonat miercuri agenției vamale a țării să elibereze un iaht confiscat, deținut de un miliardar rus afectat de sancțiuni europene.
• Motivul a fost o eroare de procedură comisă în timpul confiscării navei.
• Agenții vamali au confiscat iahtul „La Petite Ourse” la 16 martie.

Agenții vamali au confiscat iahtul „La Petite Ourse”, de 27 de metri, la 16 martie, după ce proprietarul său, Alexey Kuzmichev, unul dintre principalii acționari ai băncii rusești Alfa Bank, a fost sancționat de UE în martie pentru legăturile sale cu președintele Vladimir Putin, titrează hotnews.ro.

Curtea de Apel din Paris a decis că ofițerii vamali nu au urmat procedurile corecte atunci când au abordat nava, care era ancorată în orașul Antibes de pe Coasta de Azur.

Agenții au invocat o anchetă de fraudă atunci când s-au prezentat la autoritățile de pe șantierul naval, ceea ce, conform legislației franceze, permite vămii să percheziționeze o navă.

CITEȘTE ȘI: Alertă NATO: Submarinul rus Belgorod a părăsit mările arctice

Hotărârea subliniază provocările cu care se confruntă națiunile europene în ceea ce privește înghețarea activelor oligarhilor ruși.

Kuzmichev a dat în judecată autoritățile franceze în încercarea de a recâștiga accesul la cele două iahturi ale sale deținute în Franța, „La Petite Ourse” și „La Petite Ourse II”.

În calitate de persoană sancționată ale cărei active sunt înghețate, lui Kuzmichev îi este în continuare interzis să scoată La Petite Ourse din apele teritoriale franceze, dar acum i se permite să aibă acces la iaht și să îl folosească în apele franceze, a declarat avocatul său.
Mai mult, instanța a dispus ca vameșii francezi să-i plătească magnatului 10.000 de euro drept despăgubiri.
Mai mult pe hotnews.ro
CITEȘTE ȘI: Luptătorii de la Azovstal luați prizonieri de ruși și-au reîntâlnit familiile, după patru luni de când s-au predat VIDEO LINK

 

 

Back To Top