Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Internet Explorer închis definitiv microsoft
Categorie: Știri internaționale

 

• Microsoft a dezactivat definitiv marți Internet Explorer, browserul său vechi, care nu mai beneficiază de suport.
• Măsura face parte din seria schimbărilor menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să transfere organizațiile către noul browser Edge.


La un moment dat, în trecut, Internet Explorer a dominat tărâmul browserelor. În 2003, acesta controla 95% din piața browserelor. Zilele de domnie ale Internet Explorer s-au încheiat însă de mult, iar Microsoft a trecut la Edge.

„Cu un număr tot mai mare de site-uri web care nu mai suportă Internet Explorer, Microsoft Edge oferă o experiență de navigare mai rapidă, mai sigură și mai modernă, care poate deschide în continuare site-urile moștenite, dependente de IE, atunci când este necesar", a declarat Microsoft într-un comunicat.

URMĂREȘTE ȘI: PREMIERĂ VIDEO, ORA 17.00. CUM SCHIMBĂ LUMEA INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ? MIHAI RANETI, LA ACTUALITATEA LIVE

Începând de marți, dispozitivele care nu fuseseră deja redirecționate de la IE11 la Microsoft Edge vor fi redirecționate, potrivit Microsoft.

Impulsul Microsoft de a integra în Edge motorul de căutare Bing, recent stimulat de inteligența artificială, a stârnit un nou interes.

Când vestea că Microsoft renunță la Internet Explorer s-a răspândit vara trecută, reacția publicului a fost emoțională și hilară.

Browserul a primit propria sa piatră funerară în Coreea de Sud, iar meme-urile IE au abundat.

Sursa: ziare.com

CITEȘTE ȘI: INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ DIN PERSPECTIVA ETICĂ. CÂT DE MULT NE VA AFECTA AI VIAȚA DE ZI CU ZI

 

Back To Top