Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

angajați care să îmbrățișeze urși
Categorie: Știri internaționale

 

• Departamentul de vânătoare și pescuit din New Mexico, SUA, caută „îmbrățișători de urși profesioniști", pentru a patrula în parcuri și zone sălbatice, conform publicației The Guardian.
• Care sunt condițiile.

Într-un anunț de angajare postat pe Facebook, Departamentul de vânătoare și pescuit din New Mexico, SUA a precizat că solicitanții vor trebui să fie apți, încrezători și „curajoși".

Postarea a fost însoțită de fotografii cu ofițeri de conservare care îmbrățișează pui și urși.

„Angajăm acum îmbrățișători de urși profesioniști", se arată în postarea Departamentul de Vânătoare și Pescuit, care a menționat și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să candideze: „Trebuie să aibă capacitatea de a face drumeții în condiții obositoare, să aibă curajul de a se târî într-o vizuină de urs și să aibă încredere în colegii de muncă pentru a vă menține în siguranță în timpul procesului".

 CITEȘTE ȘI: SOMONUL SĂLBATIC SAU DE CRESCĂTORIE: CARE ESTE MAI SĂNĂTOS, CARE SUNT DIFERENȚELE

În anunț se mai arată că îmbrățișarea urșilor va fi doar una dintre sarcinile celor care vor fi angajați.

Pe pagina de înscriere se menționează că „aplicarea legilor privind vânatul și peștele este principala lor responsabilitate".

Solicitanții trebuie să treacă un test fizic înainte de a fi luați în considerare pentru un interviu. Speranțele trebuie să execute cel puțin 15 flotări într-un minut, cel puțin 27 de abdomene într-un minut și să alerge 300 de metri în mai puțin de 71 de secunde.

Noii ofițeri vor urma un an de pregătire, inclusiv în domeniul armelor de foc și al operării bărcilor.

Ofițerii de conservare educă, de asemenea, publicul cu privire la viața sălbatică și capturează „animale problematice", se arată pe pagina de aplicare. Ei vor ajuta la relocarea animalelor sălbatice și vor contribui la elaborarea de noi reglementări.

Departamentul estimează că există 6.000 de urși pe teritoriul statului.

Urșii trăiesc între 20 și 25 de ani, dar vânătoare de urși este legală în New Mexico, astfel că durata medie de viață a urșilor de aici este de aproximativ șapte până la opt ani.

Mai multe pe adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: SE SCUMPESC VACANȚELE ÎN THASSOS. UNII ROMÂNI ÎȘI CUMPĂRĂ CASE ACOLO

Back To Top