Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Românul Bogdan Lungu, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat pe 20 decembrie 2008, la Chicago, pentru posesie de droguri. În timp ce era în arest, acesta a avut parte de o vizită surpriză. Nu, nu a lui Moş Crăciun, ci a băieţilor de la FBI. Motivul era bănuiala că acesta ar fi fost autorul jafului de la sucursala Chase Bank, de la adresa 5813 North Milwaukee, din Chicago, Illinois, petrecut pe 17 noiembrie 2008.

Lungu, după ce şi-a parcat maşina, un Plymouth Voyager, pe o stradă din apropierea băncii, a intrat în clădire şi a înmânat un bilet casieriţei cu un mesaj de ameninţare, cum că este înarmat şi că ar fi bine să-i dea cât mai rapid banii din casă, altfel va folosi arma. După ce a luat 5,034 de dolari, acesta s-a făcut nevăzut.

Identificat din întâmplare

Românul ar fi fost identificat din întâmplare, datorită legăturii sale cu un alt jaf al unei bănci. Numărul de la maşina lui apărea în baza de date a poliţiei din Chicago ca fiind cea care a transportat un alt infractor căutat de poliţie.
După ce l-a verificat pe proprietarul maşinii, agentul federal Garrett H. Croon a descoperit că românul era întâmplător arestat pentru droguri. Văzându-i fotografia, Croon a remarcat că românul semăna foarte bine cu cel din imaginile surprinse de camerele de luat vederi de la banca Chase, ulterior făcându-i o vizită în închisoare.
Confruntat cu aceste evidenţe, dar si cu altele, precum haine si obiecte personale folosite în timpul jafului, ridicate de la locuinţa personală de agenţii FBI, Lungu se pare că a recunoscut imediat că el este autorul jafului. Procesul lui este în desfăşurare.

Back To Top