Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

 

• Un cuplu din Republica Moldova a fost arestat în Franţa pentru antisemitism.
• Cei doi au desenat Steaua lui David pe ziduri din Paris la „ordinul unui individ din Rusia”.

Doi soți au fost arestați la data de 27 octombrie pentru că au desenat pe ziduri 15 stele folosind un șablon, conform unei surse apropiate acestui caz citate de televiziunea franceză BFMTV.

Acest cuplu originar din Republica Moldova și aflat în situație ilegală pe teritoriul Franței a fost plasat într-un centru de detenție administrativă în vederea deportării în țara lor de origine.

Mai multe stele cu inscripția "Stelele lui David" create cu șabloane și cerneală albastră au fost găsite pe zidurile mai multor orașe din regiunea Ile-de-France, inclusiv Paris, potrivit blogului lui Radu Tudor care a preluat informația din presa externă.

Conform aceleiași surse, aproximativ cincizeci de astfel de acte de antisemitism au fost înregistrate în Paris și suburbiile sale.

Potrivit Mediafax care citează Europe 1, cuplul ar fi acționat la „ordinele unui individ din Rusia” care i-ar fi îndrumat să comită aceste act în arondismentul 10 din Paris.

CITEȘTE ȘI: BĂRBATUL DIN BĂRCĂNEȘTI CĂUTAT DE SOȚIE DE O LUNĂ, INCLUSIV CU POLIȚIA, ȘI-A CONTACTAT ÎN SFÂRȘIT FAMILIA

Back To Top